L’ABRAÇADA

LA PÈRGOLA COM ARTÈRIA VITAL

Una pèrgola de fusta que s’obre com una flor i genera un espai transparent, diàfan, tancat a la part central i filtrat als extrems. L’ix002 està pensat per aquelles situacions on la terrassa té una funció important com a transició entre l’interior i l’exterior.

Quan es recull la pèrgola abraça l’espai amb el seu gest. El protegeix i transforma la terrassa en un pati interior, una extensió de l’habitacle tancat, aportant llum i ventilació per gaudir d’una atmosfera més íntima i reservada.

Per les seves proporcions l’ix002 presenta l’habitacle com un espai lliure o amb la possibilitat de configurar espais diferents per adaptar-lo a cada programa. La seva relació amb l’exterior quan està recollit pot ser només per l’escala d’accés o pot incorporar un pati interior enjardinat per donar més amplitud a l’habitacle i més lluminositat.

MODELS

Ix és un món de possibilitats. Hem definit una sèrie de models específicament pensats per combinar i crear infinites possibilitats. Tres punts de partida totalment personalitzables i flexibles.