PAISATGE

FLEXIBILITAT ORGÀNICA PER PROGRAMES EXIGENTS

De caràcter orgànic i formes sinuoses, ix003 proposa un programa divers d’espais que amb el seu dinamisme es volen mimetitzar amb el paisatge.

El conjunt dona resposta a escenaris i necessitats més complexos. Té la particularitat de combinar espais dinàmics de diferents mesures, orientacions i usos, amb espais estàtics tipus pati interior enjardinat, que es relacionaran entre ells per aconseguir conjunts que s’adaptin a qualsevol programa.

El pati interior, estàtic, amb llum i ventilació natural és una àrea protegida de la intempèrie de l’exterior òptim per a usos amb climatologies més severes, però a l’hora oberta a la llum per donar vida a la resta de sales quan estan a baix.

Aquests espais estan pensats per ser viscuts. És on conflueixen la resta d’espais dinàmics i la relació personal amb l’exterior.

MODELS

Ix és un món de possibilitats. Hem definit una sèrie de models específicament pensats per combinar i crear infinites possibilitats. Tres punts de partida totalment personalitzables i flexibles.