ESSÈNCIAL

ESPAI BÀSIC I MINIMALISTA

Pur, racional, transparent, essencial. Aquest model neix de la voluntat de comunicar-se de manera oberta i directa amb l’exterior, sense complexos. I de protegir-se, amagar-se i desaparèixer quan les condicions ho demanin.

Un espai flexible i diàfan, que pot ser molt transparent o més filtrat, defineix el caràcter funcional de l’ix001. Les diferents proporcions i la seva geometria racional li permeten adaptar-se a qualsevol ús i necessitat.

Quan l’ix emergeix, la terrassa es converteix en un espai d’estada que fa de transició entre l’entorn i l’habitacle. De manera opcional, si necessitem més protecció l’ix001 es pot combinar amb una pèrgola, uns filtres o simplement amb unes cortines enrotllables que ens proporcionaran ombra i intimitat.

Un cop baixem ens queda un espai totalment protegit, només connectat a l’exterior per l’escala d’accés. En aquesta situació si necessitem més llum exterior o més amplitud espaial, es pot combinar l’ix amb un pati interior tipus enjardinat.

MODELS

Ix és un món de possibilitats. Hem definit una sèrie de models específicament pensats per combinar i crear infinites possibilitats. Tres punts de partida totalment personalitzables i flexibles.